Kim jesteśmy

O firmie

Założycielka HACCP POLSKA mgr inż. Technolog żywności i żywienia człowieka Anna Pietrych od roku 2006 jest nieprzerwanie związana z żywieniem i żywnością. Na przestrzeni lat doskonaliła swoją wiedzę i doświadczenie poprzez liczne kursy, szkolenia, współpracę z wiodącymi producentami żywności z różnych gałęzi przemysłu spożywczego oraz jednostkami zajmującymi się żywieniem, czy też poradnictwem żywieniowym i zdrowotnym oraz jednostkami urzędowymi odpowiedzialnymi za kontrolę poprawności działania systemów bezpieczeństwa żywności. W roku 2022 Anna Pietrych ukończyła na Wrocławskim Uniwersytecie Przyrodniczym na Wydziale Medycyny Weterynaryjnej studia podyplomowe: Audytowanie systemów zarządzania jakością. Obszary stosowania dobrej praktyki higienicznej GHP i produkcyjnej GMP. Audyt, sposoby audytowania. 

Image
Image
Image

HACCP POLSKA powstało w ramach świadczenia kompleksowych usług, których nadrzędnym celem, a jednocześnie wyzwaniem jest satysfakcja Klienta i umocnienie jego pozycji na rynku produktów bezpiecznych żywnościowo. Nasze usługi świadczone na najwyższym poziomie, dopasowane do indywidualnych potrzeb klienta mają przełożenie na pozytywne postrzeganie firm z nami współpracujących na rynku przedsiębiorstw zajmujących się produkcją, przetwórstwem żywności.

Satysfakcję i zadowolenie naszych klientów osiągamy poprzez:
  • ciągłe monitorowanie rynku przemysłu spożywczego w kontekście pojawiających się zmian mających wpływ na bezpieczeństwo żywności

  • analizie oczekiwań i potrzeb klienta docelowego

  • dążeniu do ciągłego doskonalenia zawodowego pracowników naszej firmy

  • indywidualnemu projektowaniu/tworzeniu dokumentacji systemowej dla Klienta

  • działaniu wg zasady: nie istnieją rzeczy niemożliwe na każde znajdziemy rozwiązanie

DODATKOWE SZKOLENIA I WARSZTATY PRAKTYCZNE Z ZAKRESU BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA W KTÓRYCH UCZESTNICZYŁA ANNA PIETRYCH:
  • 2023 Certyfikat auditora wewnętrznego (Auditor wewnętrzny IFS FOOD W.8).
  • 2022 Szkolenie audytor wewnętrzny systemu HACCP.
  • 2022 Szkolenie: wdrażanie systemu HACCP w przemyśle spożywczym.
  • 2022 Szkolenie z zakresu bezpieczeństwa żywności
  • 2021 Szkolenie z praktycznych aspektów obsługi programu SIRA (wycofanie towaru niezgodnego)
  • 2021 Szkolenie z zakresu zarządzania kryzysem podczas realizacji założeń bezpieczeństwa żywności
  • 2021 Szkolenie prowadzone przez firmę Siliker – system zarządzania jakością w praktyce.
  • 2021 Szkolenie z zakresu obsługi i funkcjonowania programu Sira (wycofanie produktu niezgodnego)
  • 2021 Sytuacja kryzysowa, zarządzanie kryzysem w praktyce