Kim jesteśmy
O firmie
Założycielka HACCP POLSKA mgr inż. Technolog żywności i żywienia człowieka Anna Pietrych od roku 2006 jest nieprzerwanie związana z żywieniem i żywnością. Na przestrzeni lat doskonaliła swoją wiedzę i doświadczenie poprzez liczne kursy, szkolenia, współpracę z wiodącymi producentami żywności z różnych gałęzi przemysłu spożywczego oraz jednostkami zajmującymi się żywieniem, czy też poradnictwem żywieniowym i zdrowotnym oraz jednostkami urzędowymi odpowiedzialnymi za kontrolę poprawności działania systemów bezpieczeństwa żywności. W roku 2022 Anna Pietrych ukończyła na Wrocławskim Uniwersytecie Przyrodniczym na Wydziale Medycyny Weterynaryjnej studia podyplomowe: Audytowanie systemów zarządzania jakością. Obszary stosowania dobrej praktyki higienicznej GHP i produkcyjnej GMP. Audyt, sposoby audytowania.
HACCP POLSKA powstało w ramach świadczenia kompleksowych usług, których nadrzędnym celem, a jednocześnie wyzwaniem jest satysfakcja Klienta i umocnienie jego pozycji na rynku produktów bezpiecznych żywnościowo. Nasze usługi świadczone na najwyższym poziomie, dopasowane do indywidualnych potrzeb klienta mają przełożenie na pozytywne postrzeganie firm z nami współpracujących na rynku przedsiębiorstw zajmujących się produkcją, przetwórstwem żywności.
Satysfakcję i zadowolenie naszych klientów osiągamy poprzez:
-
ciągłe monitorowanie rynku przemysłu spożywczego w kontekście pojawiających się zmian mających wpływ na bezpieczeństwo żywności
-
analizie oczekiwań i potrzeb klienta docelowego
-
dążeniu do ciągłego doskonalenia zawodowego pracowników naszej firmy
-
indywidualnemu projektowaniu/tworzeniu dokumentacji systemowej dla Klienta
-
działaniu wg zasady: nie istnieją rzeczy niemożliwe na każde znajdziemy rozwiązanie
DODATKOWE SZKOLENIA I WARSZTATY PRAKTYCZNE Z ZAKRESU BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA W KTÓRYCH UCZESTNICZYŁA ANNA PIETRYCH:
- 2023 Certyfikat auditora wewnętrznego (Auditor wewnętrzny IFS FOOD W.8).
- 2022 Szkolenie audytor wewnętrzny systemu HACCP.
- 2022 Szkolenie: wdrażanie systemu HACCP w przemyśle spożywczym.
- 2022 Szkolenie z zakresu bezpieczeństwa żywności
- 2021 Szkolenie z praktycznych aspektów obsługi programu SIRA (wycofanie towaru niezgodnego)
- 2021 Szkolenie z zakresu zarządzania kryzysem podczas realizacji założeń bezpieczeństwa żywności
- 2021 Szkolenie prowadzone przez firmę Siliker – system zarządzania jakością w praktyce.
- 2021 Szkolenie z zakresu obsługi i funkcjonowania programu Sira (wycofanie produktu niezgodnego)
- 2021 Sytuacja kryzysowa, zarządzanie kryzysem w praktyce